- Haberi Paylaş
- Facebook'ta Paylaş
- Twitter'da Paylaş
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile 57 ilin valisi değiştirildi, 16 ilin valisi "vali-mülkiye başmüfettişliği" görevine getirilirken Rize’de geçmiş yıllarda Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevinde bulunmuş olan Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Şefik Aygöl, Bilecik Valiliğine atandı.
ŞEFİK AYGÖL KİMDİR?
Batman'da dünyaya gelen Şefik Aygöl; ilk ve orta öğrenimini Batman’da, lisans eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesinde, yüksek lisans eğitimini ise Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İşletme Bölümünde “Yönetim ve Organizasyon” alanında tamamlamıştır.
2001 yılında Siirt Kaymakam adayı olarak mülkî idare amirliği mesleğine başlamış olan Sn. AYGÖL, 2003-2004 yılları arasında İngiltere Exeter Üniversitesinde bir yıl süreyle meslekî konularda bilgi, görgü ve dil eğitimi almış olup çocuk kütüphaneleri üzerine tez hazırlamış; İngiliz idarî sistemini incelemiş ve akademik İngilizce eğitimi almıştır. 2004 yılında Millî Güvenlik Genel Sekreterliğinde kamu diplomasisi kursunu, 2005 yılında ise 89. Dönem Kaymakamlık Kursunu başarıyla tamamlamış ve kaymakamlık görevine başlamıştır.
HABERE YORUM YAZIN

-
Genel Başkanımıza Ardeşen'de Bld. Sözü Verdik
-
Ulaştırma Bakanı Dereiçi Yolu İçin Ne Dedi?
-
Oktay Kaynarca ve Ebru Özkan Dizi Çekimi İçin Rize’de…
-
Yeşil Yol Projesi Hala Neden Tamamlanamadı?
-
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Rize'ye Geliyor
-
Rize Valiliği'ne Atama Yapıldı. İşte O İsim...
-
Pazar Eski Kaymakamı Aslan Düzce Valisi Oldu
-
Rize Eski Vali Yrd. Aygöl Bilecik Valisi Oldu