- Haberi Paylaş
- Facebook'ta Paylaş
- Twitter'da Paylaş
CHP Rize il başkanı Saltuk Deniz, Rize Belediyesinin kentsel dönüşüm için yıkacağı, Belediye Bloklarında Çalışma Ofisleri bulunan Rize Muhtarlar Federasyonu için bir an önce yer gösterilmeli ve yeni ofis yeri tahsis edilmesi gerektiğini söyledi
Başkan Deniz, “Rize Muhtarlar Federasyonu bir ekonomik kuruluş değildir. Kamu yararına çalışan ve muhtarlar arasında dayanışmaya eş güdümü sağlamayı hedefleyen önemli bir sivil toplum kuruluşudur bu nedenle çalışmalarını aksatmadan yürütmesi zorunluluktur. Kamuoyunun bildiği gibi Rize Belediyesi Kentsel dönüşüm adı altında Belediye bloklarını yıkmaya başlamayı hedeflemektedir. Bu konuda çalışmalar son aşamaya gelmiştir. Bir mağduriyet yaşanmaması için bir an önce Rize Muhtarlar Federasyonumuzun çağrısına kulak verip yer tahsisinin bir an önce yapılması bir zorunluluktur” dedi.
Başkan Deniz, “Bu nedenle Rize Muhtar Dernekleri Federasyonumuzun yapmış olduğu çağrıya destek veriyoruz. Aynı zamanda Belediye Bloklarında yer alan tüm STK. ların ve İş yerlerinin de mağdur edilmelerinin önüne geçilmeli, yer tahsislerinin çözülmesi için hızlı adımlar atılmalı, kolaylıklar ve destekler sağlanmalıdır. Tüm kentsel dönüşümlerde olduğu gibi kira yardımı vs. sağlanmalıdır. Bu konuda yapılan çalışmalar muhataplarıyla paylaşılarak kamuoyuna açıklanmalıdır” dedi.
HABERE YORUM YAZIN

-
Partinin Üstünde Kendini Gören Yerle Yeksan Oldu
-
Ardeşen'de Yasağa Uymayanlara Cezalar Sürüyor
-
Ardeşen'de Kurallara Uymayanlara Büyük Ceza
-
39 Yaşındaki Adam Evinde Ölü Bulundu
-
Ardeşen'de Keçi Sürüsüne Dalan Sürücü - TIKLA İZLE
-
Rize'de Yüz Yüze Eğitime Kar Engeli
-
Mehmet Akif Zerdeci: Milletimizin Başı Sağ Olsun
-
Köylü Gençler Eski Okullarını Bakın Ne Yapıyor?