Varlık Fonu Açıkladı... Satıldı Mı İpotek Mi Edildi ?

Birkaç gündür sosyal medyada yer alan ve Türkiye Varlık Fonu bünyesindeki ÇAYKUR’un satıldığı veya teminat verildiğine dair haberler gerçeği yansıtmamaktadır."

Son Dakika Rize

Birkaç gündür sosyal medyada yer alan ve Türkiye Varlık Fonu bünyesindeki ÇAYKUR’un satıldığı veya teminat verildiğine dair haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

İŞTE TÜRKİYE VARLIK FONUNDAN YAPILAN YAZILI AÇIKLAMA
 
Birkaç gündür sosyal medyada yer alan ve Türkiye Varlık Fonu bünyesindeki ÇAYKUR’un satıldığı veya teminat verildiğine dair haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Türkiye Varlık Fonu Yönetimi A.Ş., bu konuda herhangi bir görüşme yapmamıştır.
 

Türkiye Varlık Fonu bünyesindeki ÇAYKUR’un güçlenerek daha da ileriye gitmesini sağlayacak çalışmalar devam etmektedir. ÇAYKUR, hem Rize hem de Türkiye için yerli katma değer üretmeye şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir.
 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Türkiye Varlık Fonu Yönetimi A.Ş.

ÇAYKUR'dan açıklama

ÇAYKUR Genel Müdürlüğü, konuyla ilgili yazılı açıklamada bulundu. Açıklamada, "ÇAYKUR'un Katarlılara satıldığı haberinin gerçekle alakası yoktur. Böyle bir konu kesinlikle söz konusu değildir." ifadelerine yer verildi.

 

Haber53