Tahsin Ocaklı'dan Çarpıcı Açıklamalar

Cumhuriyet Halk Partisi Ardeşen İlçe Başkanı Tahsin Ocaklı, il başkanlığı sürecinde aday olması yönünde örgüt içinde kendisine taleplerin olduğunu; ancak Ardeşen’de yaratılan heyecanın azalmaması adına bu görevi kabul etmediğini ifade…

Son Dakika Rize

Haber : Mustafa ÖZYANIK


Cumhuriyet Halk Partisi Ardeşen İlçe Başkanı Tahsin Ocaklı, il başkanlığı sürecinde aday olması yönünde örgüt içinde kendisine taleplerin olduğunu; ancak Ardeşen’de yaratılan heyecanın azalmaması adına bu görevi kabul etmediğini ifade etti.

 

Ocaklı, kamuoyunda CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu’nun kendisinin aday olması yönünde çalışması olduğuna yönelik iddialara da cevap verdi. Ocaklı, Bekaroğlu tarafından kendisine bizzat bu konuda herhangi bir telkinde bulunulmadığını; fakat farklı ortamlarda Mehmet Bekaroğlu’nun şahsının il başkanı olmasını memnuniyetler karşılayacağını ifade ettiğini belirtti.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Ardeşen İlçe Başkanı Tahsin Ocaklı, Kaçkar TV’de Gündem adlı programın canlı yayın konuğuydu. Kaçkar TV’nin Ardeşen stüdyolarından yaptığı ilk canlı yayının konuğu olan Ocaklı, ülke ve bölge gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

 

CHP’nin Rize Ardeşen ilçe ve il kongresi sürecinde yaşanan gelişmelere değinen CHP Ardeşen İlçe Başkanı Tahsin Ocaklı, il başkanlığında adı geçmesini değerlendirdi. Ocaklı “İl başkanlığı seçimimiz bitti. İl başkanımız Mesut Rakıcı benim ve Cumhuriyet Halk Partililerin il başkanıdır. Biz ilimizin koordinasyonu kapsamında çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu Sayın Mehmet Bekaroğlu tarafından bana herhangi bir şekilde telkin edilmiş bir şey değil. Ancak böyle bir durumdan memnun olabileceğini farklı ortamlarda dile getirdi. İl başkanlığı sürecinde benim şimdiye kadar olduğu gibi Cumhuriyet Halk Partisi’nde herhangi bir biçimde herhangi bir yere adaylığım kendi irademle oluşmayıp, tamamen partililerimin takdiri ve talebiyle ortaya çıkmıştır. CHP Rize il başkanlığı meselesi de bazı il örgütlerimizin benden bu görevi üstlenmem konusunda taleplerinin ortaya çıkmasıyla bir ara dillendirilmiştir. Ama söylediğim gibi ben Ardeşen’de yeni aldığım görev nedeniyle burada yaratılan heyecanın küçülebileceği ya da azalabileceği endişesini duyan partililerimizi dinleyerek CHP Rize İl Başkanlığı adayı olmadım. iki adayımız yarıştı ve mevcut il başkanımız yeniden il başkanı oldu.” Dedi.