Selçuk Balcı: Hangi Güç Bana Engel Oldu

Rizeli şarkıcı Selçuk Balcı, kendisine yapılan yasaklamaya ilişkin konuştu.

Son Dakika Rize

Rizeli şarkıcı Selçuk Balcı, kendisine yapılan yasaklamaya ilişkin konuştu.

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde 24-26 Ocak tarihleri yapıacak olan Kar Festivali'nde daha önce konser vereceği söylenen, hatta afişlerde de yer alan Rizeli şarkıcı Selçuk Balcı'nın festival programından çıkartıldığı açıklandı.

Konuya ilişkin Rize Valisi Kemal Çeber, “Rize Valiliği olarak böyle bir programa hiçbir desteğimiz olmadığı gibi iznimiz de yoktur. İlgili reklam afişinde de Valiliğin destek verdiğine dair kullanılan logo bilgimiz dışında kullanılmış olup gerekli inceleme yapılmaktadır.” ifadelerini kullanmıştı.

Vali Çeber, programın destek verebilecekleri şekilde düzenlenmesi halinde festivale destek verebileceklerini kaydetmişti.

Selçu Balcı, yaşanan bu gelişmelere sosyal medya hesabından cevap verdi.

SİZLERİN SAHİPLENDİĞİ HER YASAK BALDAN TATLIDIR

Doğup büyüdüğüm coğrafyanın müziğini yapıp dünyanın birçok ülkesinde konserler verirken doğduğum topraklarda sakıncalı bulundum. Sağlık olsun, bizi seven sahiplenen güzel halkımızla her yerde buluşmaya devam edeceğim. Sizlerin sahiplendiği her yasak, baldan tatlıdır!

İNSANIN KENDİ TOPRAKLARINDA DIŞLANMASI YAKIŞIK DEĞİL

Bu arada sadece merak ettiğim için kafamı kurcalayan soruları soruyorum. Bu saatten sonra festivalden zaten soğumuşum. İnsanın kendi topraklarında yönetenler tarafından dışlanması, halk ile aramıza girmelerinin yakışır kalır hiçbir yanı yok. Bu fotoğraf anlatır her bir şeyi!

RİZE VALİSİ'NE SORUYORUM: HANGİ GÜÇ BANA ENGEL OLDU?

Sayın Rize Valisi Birgün gazetesine iptal kararını kendisi vermediğini beni tanımadığı açıklamış. Madem öyle uçak biletleri alınmış, afişler asılmış, konaklama rezerve edilmiş ve herkesin onayından geçmiş olan bu festivale çıkmamıza, hangi güç engel olabilir ki?