Sanayi Bakanı Ardeşen OSB İle İlgili Bilgiler Aldı

Ardeşen Organize Sanayi Bölgesi, Sanayi ve Ticaret Bakanı Mustafa Varank Ardeşen Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili bilgiler aldı.

Son Dakika Rize

Ardeşen Organize Sanayi Bölgesi, Sanayi ve Ticaret Bakanı Mustafa Varank Ardeşen Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili bilgiler aldı. Sürecin hızlandırılması konusunda Bakan Varank’tan destek istendi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın teşrifleriyle; Rize, Amasya, Artvin, Bartın, Bayburt, Bolu, Çorum, Düzce, Giresun, Gümüşhane, Karabük, Kastamonu, Ordu, Sinop, Tokat, Trabzon ve Zonguldak illerinde bulunan Organize Sanayi Bölgesi yöneticilerinin iştirakleri ile Samsun Merkez OSB ev sahipliğinde Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu Karadeniz Bölge Toplantısında yapıldı.

Toplantıya Ardeşen’i temsilen belediye başkanı Hakan Gültekin, Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı İsmail Kuyumcu, yönetim kurulu üyeleri Şenol Moral ile Taner Çağatay katıldı.

Toplantı sonrası Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu başkanı İsmail Kuyumcu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile ayaküstü görüşme fırsatı buldu. Kuyumcu, Bakan Varank’a Ardeşen Organize Sanayi Bölgesi’nin son durumu hakkında bilgi verdi ve sürecin hızlandırılması konusunda destek istedi.