Rize'nin Yeni Vali Yrd. ve Kaymakamları Kim Oldu ?

Rize Vali Yardımcısı Ahmet Dalkıran ile Abdullah Şen farklı görevlere atanırken bazı ilçe kaymakamları da değişti. Hemşin İlçe Kaymakamı Bayram Sağır ile Ağrı ili Eleşkirt Kaymakamı Gülhani Ozan Sarı Rize…

Son Dakika Rize

Resmi Gazete’de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile 427 mülki idare amirinin görev yerleri belli oldu.

Atama Kararlarına göre İçişleri Bakanlığı bünyesinde yapılan değişikliklerde, 2020 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan ve hizmet veya mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 427 mülki idare amirinin görev yerleri değişti.

Buna göre, Rize Vali Yardımcısı Ahmet Dalkıran, İller İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığına, Abdullah Şen ise Amasya ili Suluova Kaymakamlığına atandı.

Dalkıran ve Şen’den boşalan Rize Vali Yardımcılığı görevine ise Hemşin Kaymakamı Bayram Sağır ve Ağrı ili Eleşkirt Kaymakamı Gülhani Ozan Sarı atandı.

Hemşin Kaymakamlığına Nevşehir ili Kozaklı Kaymakamı Ömer Faruk Duman’ın ataması yapılırken, Kalkandere Kaymakamı Sercan Yılmaz Erzincan ili Otlukbeli Kaymakamlığına atandı.

Fındıklı Kaymakamı Muhammet Emre Canpolat, Ordu Mesudiye Kaymakamlığına atandı.

Karaman Sarıveliler Kaymakamı Emrah Uzun, Fındıklı Kaymakamlığına atandı.

Eski Rize Pazar Kaymakamı İsmail Şanlı İstanbul Vali Yardımcılığına atandı.

Kalkandere Kaymakamlığına ise atama yapılmadı.