Rize Amatörde Ardeşen Takımları Hüsran Yaşadı

Rize 1. Amatör Lig’de 8. Hafta oynanan maçlarla sona erdi.

Son Dakika Rize

Haber : Mustafa ÖZYANIK

 

Rize 1. Amatör Lig’de 8. Hafta oynanan maçlarla sona erdi.

 

Ligde mücadele eden 4 Ardeşen temsilcisi haftayı sadece bir puanla kapattı. O puanı Tunca Belediyespor aldı.

 

Rize 1. Amatör Lig’de 8. Hafta geride kaldı. A ve B gruplarında mücadele eden Ardeşen temsilcilerinden sadece bir takım puan alabildi.

 

Ardeşengücü, Ardeşenspor ve Pirinçlikspor haftayı mağlubiyetle kapatırken, Tunca Belediyespor kendi sahasında berabere kaldı.

 

A gurubunda Ardeşengücü deplasmanda şampiyonluk yolundaki en büyük rakibi Kalkanderespor’a konuk oldu. Rakibi karşısında 5-0 gibi ağır bir yenilgi alan Ardeşengücü, önümüzdeki hafta kendi sahasında bir diğer Ardeşen temsilcisi Tunca Belediyespor ile karşılaşacak. Rize 1. Amatör Ligi A gurubunda Kalkanderespor 19 puanla liderliğini sürdürüyor. Onu bir maç eksiği ile 16 puanla Ardeşengücü takip ediyor. A gurubunda mücadele eden Tunca Belediyespor ise evinde Çamlıhemşin Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak sahadan bir puan ile ayrıldı.

 

B grubunda mücadele eden Ardeşenspor ve Pirinçlikspor haftayı mağlubiyetle kapattı. Haftaya lider giren Pirinçlikspor deplasmanda konuk olduğu Çayeli Gençlerbirliği’ne 2-0 yenildi ve 4. sıraya kadar geriledi. Pirinçlikspor gelecek hafta Fındıklıspor ile karşılaşacak. B gurubunda Ardeşenspor kendi sahasında şampiyonluk yolundaki rakiplerinden Kopuzlar Vakfı Veliköyspor’u ağırladı. Sahadan 3-2 yenik ayrılan Ardeşenspor çok önemli bir 3 puan kaybetmiş oldu. Ardeşenspor gelecek hafta deplasmanda Çayeli Arsovaspor’a konuk olacak.

 

RİZE 1. AMATÖR LİGİ A GURUBU

Kalkanderespor:5 Ardeşengücü:0

Tunca Belediyespor:1 Çamlıhemşin Belediyespor:1

 

RİZE 1. AMATÖR LİGİ B GRUBU

Ardeşenspor:2 Kopuzlar Vakfı Veliköyspor:3

Çayeli Gençlerbirliği:2 Pirinçlikspor:0