Rize 1. Amatör Ligi’nde Play-Off Heyecanı Sürüyor

Rize 1. Amatör Ligi’nde play-off heyecanı oynanan 3. Hafta maçları ile devam etti.

Son Dakika Rize

Rize 1. Amatör Ligi’nde play-off heyecanı oynanan 3. Hafta maçları ile devam etti.

6 takımın mücadele ettiği ligin 3. haftası heyecanlı maçlara sahne oldu.

İlk iki haftayı kayıpsız geçen Ardeşen temsilcisi Pirinçlikspor, haftaya 4 puanla lider Güneysuspor ile 2-2 berabere kaldı. Bu sonuçla Güneysuspor haftayı averaj farkıyla 5 puanla lider bitirdi. Pirinçlikspor ise bu beraberlikle ilk puanını almış oldu.

Haftaya 4 puan ve averaj farkıyla ikinci sırada giren Ardeşenspor Çamlıhemşin Bld. Spor ile karşılaştı. Sahadan 2-1 galip ayrılan Çamlıhemşin Bld. Spor puanını 5’e çıkarttı ve averaj farkıyla 2. sıraya yükseldi. Ardeşenspor ise 4 puanla 4. sırada kendine yer buldu.

İlk iki haftayı beraberlikle kapatan Salarhaspor, Çayeli Madenli Bld. Spor’u 1-0 mağlup ederek çok önemli bir 3 puan aldı. Bu galibiyetle puanını 5’e yükselten Salarhaspor averaj farkıyla 3. sırada yer aldı. Çayeli Madenli Bld. Spor ise 3 puanla 5. sırada bulunuyor.

İLK 3 SIRADAKİ TAKIMLARIN PUANLARI 5

Rize 1. Amatör Ligi Play-Off grubunda son iki haftaya girilirken heyecan üst seviyeye çıktı. Öyle ki son iki haftaya giriliyor ve ilk 3 sırada yer alan takımların puanı 5. Bu takımlar sırasıyla Güneysuspor, Çamlıhemşin Bld. Spor ve Salarhaspor. Bu takımları 4 puanla Ardeşenspor, 3 puanla Çayeli Madenli Bld. Spor ve 1 puanla Pirinçlikspor takip ediyor.

GELECEK HAFTAKİ MAÇLAR CAN YAKACAK

Haftaya çok önemli maçlara sahne olacak. 5 puanla lider bulunan Güneysuspor 4 puanlı Ardeşenspor ile, bir diğer 5 puanlı Çamlıhemşin Bld. Spor 3 puanlı Çayeli Madenli Bld. Spor ile, 5 puanlı Salarhaspor ise 1 puanlı Pirinçlikspor ile karşılaşacak.

Haber: www.sondakikarize.com