Pirinçlikspor-Ardeşenspor... Kazanan Kim oldu?

Rize 1. Amatör Ligi 7. Haftasında oynanan Ardeşen derbisi nefesleri kesti.

Son Dakika Rize

Haber : Mustafa ÖZYANIK

 

Rize 1. Amatör Ligi 7. Haftasında oynanan Ardeşen derbisi nefesleri kesti. B grubunda mücadele eden Pirinçlikspor ile Ardeşenspor ligin 7. Hafta maçında Ardeşen Vali Erdal Ata Stadı’nda karşı karşıya geldi.

 

Ligin 2 şampiyonluk mücadelesi veren takımı karşı karşıya getiren maça seyircini ilgisi yoğundu. Baştan sona çekişmeli geçen maçı Pirinçlikspor 2-1 kazandı.Bu sonuçla Pirinçlikspor puanını 15’e yükselterek liderliğini devam ettirdi.

 

Ardeşenspor bu mağlubiyetin ardından 11 puanda kaldı. Rize 1. Amatör Ligi B Grubunda 11 puanla 6. Sırada yer alan Ardeşenspor ligin 8. Haftasında Veliköyspor ile karşılaşacak. Ardeşenspor ligde şuana kadar oynadığı 7 maçta 3 galibiyet 2 beraberlik 1 mağlubiyet aldı. Bu maçlarda rakip fileleri 21 kez havalandırırken kalesinde 5 gol gördü.

 

Ardeşenspor’u 2-1 yenerek şampiyonluk yolunda çok önemli bir 3 puan alan Pirinçlikspor ligin 8. Haftasında deplasmanda Çayeli Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Ligde şuana kadar oynadığı 6 maçta 5 galibiyet 1 mağlubiyet alan Pirinçlikspor 15 puanla lider durumda. Bu maçlarda rakip kaleleri 19 kez havalandıran Pirinçlikspor kalesinde sadece 3 gol gördü.

 

Öte yandan Rize 1. Amatör Ligi A Gurubunda Ardeşengücü Çiftlikspor’u 3-1 mağlup ederken Tunca Belediyespor Salarha deplasmanından 4-0 yenik ayrıldı.