Hasan Karal'ın Tercihi Rize'de Tartışılıyor

AK Parti Rize eski milletvekili Hasan Karal, Ali Babacan’ın kurduğu DEVA Partisi’nin kurucular kurulunda yer aldı.

Son Dakika Rize

AK Parti Rize eski milletvekili Hasan Karal, Ali Babacan’ın kurduğu DEVA Partisi’nin kurucular kurulunda yer aldı.

AK Parti’nin Rize kurucu il başkanı olan ve 3 dönem Rize milletvekilliği yapan Hasan Karal, AK Parti’den ayrılarak yeni bir oluşum içerisinde olan ve geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanlığı’na verilen dilekçe ile resmen kurulan DEVA Partisi’nin 90 kişilik kurucular kurulu listesinde yer aldı.

Başta Rize olmak üzere bölge kamuoyunda Karal’ın bu tercihi tartışılıyor.

Tek sevdası Rize için tüm gücüyle çalışan, Cumhuriyet tarihinde görülmemiş yatırımların Rize’ye kazandırılmasında ön ayak olan, partisi uğruna her türlü fedakarlığı yapan Rize eski milletvekili Hasan Karal, ailesini ve tüm özel yaşantısını bir kenara bırakıp tek sevdası tek gerçeği Rize için çalıştı.

PARTİ BİNALARINDAN RESİMLERİNİ İNDİRDİNİZ! VEFA’DAN BAHSEDİYORSUNUZ

Aldığı bu kararla ilgili çok önemli ve büyük destek telefonları, mesajları alan Hasan Karal’a yönelik yapılan ağır eleştiriler, sevenleri ve destekçileri başta olmak üzere birçok kesim tarafından yadırgandı.

Kendisini vefasızlıkla suçlayan kişiler ve mevcut AK Parti Rize yönetimi vefasızlığın en büyüğünü göstererek, kurucusu olduğu ve 3 dönem milletvekilliği yaptığı Rize’de parti binasında resimlerini indirdiler.

ÜÇ YILDIR ATMADIĞINIZ İFTİRA KALMADI. DAHA NE İSTİYORSUNUZ. KURTULDUNUZ

3 dönem Rize milletvekilliği yapan; ancak son seçimlerde milletvekili adayı gösterilmeyen Karal, buna rağmen baba ocağı Rize için çalışmalarına devam ediyordu. Atılan bu iftiralara aldırmayan Karal, görev almadığı dönemlerde bile Rize’si için dertlendi, hemşerilerini dinledi. Onların sesi olmaya ve onların gönüllerinde var olup çalışmaya devam etti. Peki, karşısında AK Parti ne yaptı? 3 yıldır atmadığınız iftira kalmadı. Daha ne istiyorsunuz. KURTULDUNUZ.”