Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Önce Kılıçdaroğlu Rize’ye Geliyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Rize’nin Fındıklı ilçesine gelecek.

Son Dakika Rize

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Rize’nin Fındıklı ilçesine gelecek.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 31 Mart seçimleri sonucunda belediye başkanlığını kazanan Rize’nin Fındıklı ilçesine teşekkür ziyareti gerçekleştirecek.

Kılıçdaroğlu, 2 Ağustos Cuma günü Rize’nin Fındıklı ilçesine gidecek.

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, yaptığı yazılı açıklamada “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, 31 Mart 2019 Yerel seçimlerinden sonra kazanılan belediyelerle ilgili olarak başlatmış olduğu Yurt içi gezilerinin İlkini 02 Ağustos 2019 Cuma günü Fındıklı İlçemize gelerek Belediye Başkanlığımızı ziyaret ederek gerçekleştirecektir. 02 Ağustos Cuma günü sabah 07.30 Uçağı ile Ankara’dan Trabzon Havalimanına gelecek olan Genel Başkanımız saat 09.30 ‘da Rize’ye doğru hareket ederek saat 10.30 de Fındıklı Belediye başkanlığımızı ziyaret edecek ve Saat 11.00 de halka hitap edecektir. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu saat 11.30 ‘de Artvin’in Kemalpaşa İlçesine hareket edip ziyaretlerini tamamlayacaktır. Tüm hemşerilerimizi saat 10.30 da Fındıklı Belediyesi önünde Genel Başkanımızı karşılamaya davet ediyoruz.” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan da 31 Mart seçim sonuçlarına göre Türkiye birinciliğini elde eden Rize’ye teşekkür ziyareti gerçekleştirecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kurban bayramı öncesi Rize’ye geleceği öğrenildi.