ATSO'dan Girişimcilik Eğitimi

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Sertifika Töreni Odamızda Düzenlendi

Son Dakika Rize

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Sertifika Töreni Odamızda Düzenlendi

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen, girişimciliğin gelişmesine ve desteklenmesine yönelik çalışmalar kapsamında gerçekleştirilen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi' ne katılan ve belgeyi almaya hak kazanan katılımcılara Ardeşen TSO Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen tören ile sertifikaları teslim edildi.

Törene, İŞKUR Rize İl Müdürü Hasan Kiraz, Ardeşen TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Tektaş, Şenol Moral, Erdal Saral ve RTEÜ Ardeşen Turizm Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Gülsün Yıldırım katılım sağladı.

Gerçekleştirilen tören sırasında konuşan Başkan Kuyumcu; "Kendi işini kurma hayalleri olan, yeni iş fikirleri üretebilen, rekabet gücünü geliştiren tüm girişimci adayları bu eğitimlerden faydalanıp hayallerini gerçekleştirebilecek bir fırsat elde etmektedir. Girişimci adaylarımızın açacağı işletmelerin, büyümesi ve gelişmesi her yönü ile ülkemiz, bölgemiz ve ilçemiz ekonomisine katkı sağlayacak ve işletmelerinde yaratacakları istihdam ile işsizlik probleminin çözümü noktasında ekonomimize katkı sağlayacaktır." şeklinde konuştu.

İŞKUR Rize İl Müdürü Hasan Kiraz girişimci adaylarına ihtiyaç duydukları her konuda destek olabileceklerini, bilgi, birikim ve tecrübelerini aktarabileceklerini ifade etti. Buna ek olarak, R.T.E. Üniv. Ardeşen Turizm Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Gülsün Yıldırım girişimci adaylarına hitaben "Girişimcilik" konulu bir sunum gerçekleştirdi.