Ardeşen'de Birleşme Çağrısı... Hangi Konuda Yapıldı ?

Rize'nin Ardeşen ilçesinde hangi konuda birleşme çağrısı yapıldı?

Son Dakika Rize

Rize 1. amatör küme şampiyonu Ardeşengücü, dün oynadığı Çayelispor maçını penaltı atışları ile kaybederek bal ligi hedefine ulaşamadı. Bu önemli karşılaşma sonrası bir açıklama yapan Ardeşengücü yönetim kurulu üyesi Rıdvan Akcanca Ardeşen'deki spor kulüplerine açık açık birleşme çağrısında bulundu.

Maç sonu sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan Akcanca, "Şahsım adına konuşuyorum. Bütün kırılganlıkları, bütün geçmişi çöpe atıp Ardeşen'i sporda hak ettiği yerlere götürebilmek için Ardeşen'de ki bütün spor kulüplerini tek çatı altında birleşmeye ve hep beraber özlem duyduğumuz profesyonel lig hayalimizi gerçekleştirmeye davet ediyorum." dedi.

Akcanca, "Dün oynadığımız maçta 84. dakika ya 2-0 önde girip 87 ve 90+4 de yediğimiz gollerle maç uzatmaya gitti. Uzatmada 10 kişi kaldık. Hocamız tribüne gönderildi. Ancak, sporcularımız maçı penaltılara taşıdı. Penaltı atışları sonucunda üzülen taraf biz olduk. Teknik ekibe ve gerçekten çok emek veren Ardeşengücü yönetimine, sahada terinin son damlasına kadar savaşan Ardeşengücü'nün yüreği büyük delikanlı topçularına çok teşekkür ediyorum. Ardeşen tarihinin belki de atmosferi en güzel, en kalabalık tribünüydü dün. Gönül isterdi ki binlerce Ardeşen'liye BAL ligini hediye edelim. Ama olmadı. 2 yıl üst üste finallerde kaybettik ama Bütün Rize’ye birlik olduğumuzda ne kadar güzel bir Ardeşen olduğumuzu göstermeyi başardık." dedi.

GELİN BİRLEŞELİM

Şahsım adına konuşuyorum. Bütün kırılganlıkları, bütün geçmişi çöpe atıp Ardeşen'i sporda hakettiği yerlere götürebilmek için Ardeşen'de ki bütün spor kulüplerini tek çatı altında birleşmeye ve hep beraber özlem duyduğumuz profesyonel lig hayalimizi gerçekleştirmeye davet ediyorum.

ARDEŞEN'DE 5 FUTBOL TAKIMI VAR

Ardeşen'de Hali Hazırda BAL Ligi Hedefi ile Mücadele Eden Ardeşengücü SK, Ardeşenspor, Tunca Belediyespor, Pirinçlikspor'un yanı sıra İkinci Amatör Kümeden Birinci Amatör Kümeye Yükselmeyi Hedefleyen Palivatspor var. Geride bıraktığımız son sezonlarda birbirleri ile mücadele eden Ardeşen takımları, BAL Ligine yükselmeyi devamında ise Profesyonel lige yükselmeyi bir türlü başaramadı.

Haber: laztv.net