Ardeşen GSK’nın Avrupa Zaferi…

Temsilcimiz Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü (Ardeşen GSK) Avrupa Challenge Cup’ta son 16’ya kaldı. Avrupa Challenge Cup 3. Tur rövanş maçında Karadağ temsilcisi Danilovgrad’ı deplasmanda 27-22 mağlup eden Ardeşen GSK…

Son Dakika Rize

Haber: Mustafa ÖZYANIK


Temsilcimiz Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü (Ardeşen GSK) Avrupa Challenge Cup’ta son 16’ya kaldı. Avrupa Challenge Cup 3. Tur rövanş maçında Karadağ temsilcisi Danilovgrad’ı deplasmanda 28-24 mağlup eden Ardeşen GSK son 16’ya yükseldi. Ardeşen GSK ilk maçı da kendi saha ve seyircisi önünde 30-23 kazanmıştı.

 

Avrupa Challenge Cup’ta Türk takımlarının mücadelesi sürüyor. Üçüncü tur ilk maçında geçtiğimiz hafta seyircisinin büyük desteği ile Karadağ temsilcisi Danilovgrad’ı 30-23 yenen temsilcimiz Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü (Ardeşen GSK) rövanş maçında rakibini deplasmanda 28-24 mağlup ederek kupada son 16’ya yükselme başarısını gösterdi. Maçın ilk yarısı da Ardeşen GSK’nın 11-8 üstünlüğü ile sona ermişti.

 

Salon: University Sports and Cultural Centar (KARADAĞ)

Hakemler: Silviya Markovska – Jonko Vutov (BULGARİSTAN)

Danilovgrad: Danja, Aneta (1), Milica, Tamara (3), Branka (3), İvana, Anastasija, Ana (3), Enisa(3)Marija, Tamara (3), Tea, Jelena, Tatjana (8)

Ardeşen GSK: Jelena,Kristina,Tea (4), İvana (2), Tanja (3), Neslihan, Hristina (9), Nata (6), Duygu (2), Valerıa (2)

İlk Yarı: 11-8 (Ardeşen GSK Lehine)

İki Dakika Cezası Alanlar: İvana,Tanja,Hristina,Nata,Valerıa (Ardeşen GSK) Milica,Tamara,Enisa,Jelena,Tamara (Danilovgrad)