Ardeşen GSK Türkiye Kupası'nda Final İçin Avantajı Kaybetti

Türkiye Kadınlar Hentbol Türkiye Kupası yarı final maçında Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü ile Kastamonu Bld. GSK ile karşılaştı.

Son Dakika Rize

Türkiye Kadınlar Hentbol Türkiye Kupası yarı final maçında Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü ile Kastamonu Bld. GSK ile karşılaştı.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ardeşen Turizm Fakültesi Kapalı Spor Salonu’nda oynanan maçı konuk ekip Kastamonu Bld. GSK 1 sayı farkla 29-28 kazandı.

Maçın ilk yarısı Ardeşen GSK’nın 13-12 üstünlüğü ile sona ermişti.

Bu maçın rövanşı 16 Nisan Pazartesi günü Kastamonu’da oynanacak.

Ardeşen GSK’nın bu maçtan mutlak galip gelmesi gerekiyor. Ardeşen GSK’nın her türlü galibiyeti final yolunu açacak. Ancak 29 golün altında alınan tek farklı Ardeşen GSK galibiyetlerinde deplasmanda atılan golün fazlalığına bakıldığı için finale çıkan takım Kastamonu olacak.

Ardeşen GSK’ya 30 gol ve üstü tek farklı galibiyetler ile iki ve üstü her türlü galibiyetler final için yeterli olacak. Maç 29-28 Ardeşen GSK’nın üstünlüğü ile sona ererse uzatmalara gidilecek.

Kastamonu’nun her türlü galibiyeti ve beraberlikle sonuçlanan her skor Kastamonu’ya yarayacak. Ayrıca Ardeşen GSK’nın 29 gol altı aldığı her türlü tek farklı galibiyetlerde finale çıkan taraf Kastamonu ekibi olacak.

www.sondakikarize.com